Tietoa meistä

SkyNet lyhyesti

SkyNet Worldwide Express -verkko tarjoaa nopeita, luotettavia ja turvallisia pikatoimituspalveluja hyvään hintaan melkein jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Menestyäksemme ja laajentuaksemme nykypäivän markkinoilla käytämme edistyneitä tietojärjestelmiä avainkomponenttina korkealaatuisen palvelun tarjoamisessa.
Globaali verkostomme tarjoaa sinulle maailmanlaajuisen ulottuvuuden, kilpailukykyisen kuljetusajan, online-seurannan ja toimitustodistuksen.

Yhtenä kuriiri- ja rahtiteollisuuden edelläkävijöistä SkyNet Worldwide Express on perustanut suhteet kunkin maan paikallisiin tulleihin, jotka antavat meille mahdollisuuden selvittää ja toimittaa tehokkaimmalla tavalla. Suurimmat lentohubimme sijaitsevat Dubaissa, Hongkongissa, Johannesburgissa, Lontoossa, New Yorkissa, Miamissa, Singaporessa ja Sydneyssä.

Turvallinen ja luotettava lähetyspalvelu

Maailmanlaajuinen lähetyspalvelu
Maailmanlaajuinen lähetysverkosto

Skynet Worldwide Expressillä on 209 asemaa ympäri maailmaa.

Laadukas lähetyspalvelu
Erinomainen palvelu

Palveluumme kuuluu mm. että seuraamme lähetystäsi alusta loppuun. Eikä sinun tarvitse olla huolissasi tuleeko paketti perille vai ei. Ongelmien sattuessa selvitämme kaiken puolestasi.

Edullinen lähetyspalvelu
Edullisimmat hinnat

Laaja verkostomme ja useat yhteistyökumppanit takaavat parhaan mahdollisen hinnan.

Turvallinen lähetyspalvelu
Turvallista maksaa

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Edullisimmat hinnat

Palvelemme maailmanlaajuisesti

Nopeat toimitukset